Автомобил се движи во рикверц на патот Ресен – Битола

 1,491 

На профилот на „Гласот на Америка“ се појави видео на кое може да се забележи еден автомобил кој се движи во рикверц и предизвикува голема опасност.

Автомобилот се движи наназад на патниот правец Ресен – Битола, а такво нешто е недозволиво.

Возачот поради некоја причина не го завртел автомобилот и предизвикува голема опасност кон другите учесници во сообраќајот.

Видео: Глас на Америка, Aвтор: Мики Трајковски, Охрид

VIDEO TUKAhttps://www.facebook.com/watch/glasnaamerika/

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment