Бајден ги помеша Украинците со иранскиот народ во изјава(видео)

 70 

Путин може да го опколи Киев со тенкови, но никогаш нема да ги освои срцата и душите на иранскиот народ“, рече американскиот претседател Бајден, помешувајќи ги Украинците со Иранците.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment