“Безбедно лето 2022” СВР Битола-Полициска станица Прилеп и Полициска станица Демир Хисар на средби со граѓаните

 1,001 

На 05.08.2022 СВР Битола-Полициска станица Прилеп и Полициска станица Демир Хисар реализираа превентивна активност со граѓани кои живеат во колективни станбени објекти и во централните градски подрачја на Прилеп и на Демир Хисар по планот за “Безбедно лето 2022”. На средбата беше разговарано за заштита од провални и разбојнички кражби.

На граѓаните, исто така, им беа поделени и летоци со мотото “БЕЗБЕДНА ЗАЕДНИЦА МИРНА ЗАЕДНИЦА”.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment