Белиот леб на Жито Лукс од 470 се смали на 400 грама а цената остана иста?

 378 

За да го скријат поскапувањето, производителите користат разни начини. Ова е еден од нив. Преку ноќ, обичниот бел леб на Жито Лукс од 470 се смали на 400 грама. Се е исто, освен грамажата. Се разбира и цената не се менува

Пресс24.мк (извор)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment