Битола:Малото ангелче Спиридон во најстарата битолска црква во чест на Исусовиот роденден!

Христос се роди!

Денес во дворот на најстарата битолска црква Свети Димитрија го сретнавме малото ангелче Спиридон , со своето семејство, беа во посета на црквата за Божик, во чест на роденденот на Исус. Малото ангелче Спиридон во рачињата држеше бадниково гранче а очињата му блескаа од радост, нека е здрав и жив, и неговото семејство на кое му благодариме за дозволата за фотографирање . Му посакуваме уште многу, многу години да го слават празникот

ХРИСТОС СЕ РОДИ – ВИСТИНА СЕ РОДИ!

малечкото ангелче Спиридон во дворот на црквата Свети Димитрија во чест на Христовото раѓање
малечкото ангелче Спиридон , црква свети Димитрија, во чест на Божик, со многу насмевки не израдува
Слава на Бога во Висините, на земјата мир, меѓу луѓето добра волја! Среќни празници ,Христос се роди!

забрането превземање

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment