Битола:Параклис св Недела во црквата св Недела – прекрасно

една од најубавите цркви во Битола св Недела

Мајката Божја со Исус во параклисот на св Недела

Внатрешноста на паракливчето на св Недела- Битола
овде се пие водичката и е исто света

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment