Битола!Цистерната на Водовод Битола ќе застанува пред секоја месна заедница каде што има прекинато водоснабдување

Цистерната на Водовод Битола ќе застанува пред секоја месна заедница каде што има прекинато водоснабдување

 Новост

 2

ЈКП Водовод Битола “JKP Vodovod Bitola”

19 мин.  · 

Известување,

Се информираат сите корисници на услугите на ЈКП Водовод Битола, дека чиста и питка вода ќе можат да обезбедат од цистерната на ЈКП Водовод Битола, која ќе застанува пред секоја месна заедница каде што има прекинато водоснабдување.

За подетални информации и за временското поставување на истата, Ве молиме обратете се на тел за контакт 072234132.

ЈКП Водовод Битола “JKP Vodovod Bitola”

5 ч.  · 

Известување

При изведба на градежни активности, од страна на приватна фирма предизвикан е дефект на водоводната мрежа на ул.”Стив Наумов” (потег од ул.”Климент Охридски” до ул. Нико Фундали”).

Екипите на ЈКП “Водовод” – Битола”се на терен и работат на побрзо отстранување на дефектот.

објавата е од информативен карактер

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment