Битолската Зимска Приказна започнува утре во 17 часот кај Офицерски

Loading

Четврток 23.12.2021 17:00 часот- Dj RICARDO, DANNY– L, T- ZOBE, Dj Acika , FOLTIN – Офицерски дом- Новогодишна уметничка работилница за деца 23.12.-27.12.2021 – НУ Завод и Музеј Битола

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment