Битолчанец и прилепчанец каснати од кучиња скитници

 2,738 

На 07.11.2022 во СВР Битола, П. В.(22) од Битола пријавил дека на ул„Анести Пановски“ во Битола бил каснат од куче скитник.

На 07.11.2022 во ОВР Прилеп, И.С.(20) од Прилеп пријавил дека на крстосницата од ул„Кузман Јосифоски“и ул„Егејска“ во Прилеп бил каснат од куче скитник.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment