Богевски:Некој си Борче ми вика, “тука се шо гледаш е мое!”Да се врате у канцеларија и да не изиграва газда, фала

 450 

Krume Bogevski

22 мин.  · 

Некој си Борче Јовчески, подоцна претставен од другарите, ми подава рака, го прашувам кој е и типот ми вика “тука се шо гледаш е мое!” и им вика на пионите негови “објаснете му на човеков кој сум јас!”

Апелирам неговата големина да се врате у канцеларија и да не изиграва газда, фала ?

#ИзбранСиОдНародотЗаНародот

#TheAudacity

фб статус на Круме Богевски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment