Бојкоски:Народот дојде по своето, време е за предвремени парламентарни избори!

 1,713 

Bojan Bojkoski е со Пеце Милевски и 6 други.

5 мин.  · 

Денес е почетокот на крајот од криминалното владеење на СДС!

?Народот дојде по своето, време е за предвремени парламентарни избори!

?Доста е!

?Протест е за промени!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment