Браво за КЈП ,,НИСКОГРАДБА” Битола и вредните работници

Loading

Екипа на КЈП Нискоградба и денес низ градот Битола со свои редовни активности, фотографиите се во центарот на градот денес. Со денешната санација оваа улица повторно го доби својот убав сјај. Да ги поздравиме вредните работници кои беспрекорно и професионално го одработија и ова денес , нивните активности продолжуваат

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment