Велевски:Зошто струмичани продаваат, а битолчани не смеат?

 2,405 

Goran Velevski

12 ч.  · 

?Во име на граѓаните, сакам да го прашам градоначалникот Тони Коњановски и претседателката на Совет Габриела Илиевска, се надевам ќе добиеме сите одговор, зошто :

Ги избркавте битолските пазарџии и земјоделци кои продаваа роба позади “Новиот Пазар” на паркингот⁉️

Зошто струмичани продаваат, а битолчани не смеат⁉️

Зошто ги излажавте битолските пазарџии дека ќе добијат услови во внатрешноста на пазарот ⁉️

Зошто инспекциите тврдат нека немаат надлежност да ги отстранат струмичките камиони⁉️

Зошто ги излажавте граѓаните дека паркингот и просторот позади паркингот ќе го исчистите бидејќи бил депонија⁉️

Зошто тврдевте дека битолските пазарџии го валкаат просторот, за сега струмичани да се капат позади⁉️

Зошто ветувавте дека, при неисполнување на условите од страна на ЈП Пазари, ќе повикате оставка на директорката⁉️

?Сликите ја кажуваат вистината, а вие можи само да им се извините на граѓаните за лагите, да ги вратите пазарџиите каде што им е местото и да понесите одговорност со директорката на ЈП Пазари и претседателката на Совет?

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment