Вкупно 25 држави!Список на земји кои го затворија небото за руски авиони

 103 

♦️Велика Британија♦️Бугарија♦️Романија♦️Полска♦️Украина♦️ Естонија♦️Латвија♦️Литванија♦️ Чешка♦️Финска♦️Ирска♦️Австрија♦️Словенија♦️ Шведска♦️Данска♦️Исланд♦️Белгија♦️Германија♦️Франција♦️Италија♦️ Холандија♦️Норвешка♦️Северна Македонија♦️Канада♦️Шпанија

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment