ВМРО – ДПМНЕ во Битола прогласи победа на кандидатот за градоначалник Коњановски

Loading

https://www.facebook.com/watch/Vmrobitola/?tn=F

-Битола и битолчани, кажаа Да за промени, ДА за проекти, Да за победа на ВМРО ДПМНЕ и кандидатот за градоначалник Тони Коњановски. Битола знае да препознае промена вистински квалитет, наспроти неработење и безидејност. Битолчани с еодважија и се спротивставија на сите притисоци, нечесни игри, обидите за поткуп од страна на власта и гласно кажаа НЕ. Победуваме насекаде од Нова Битола до Горно Оризари…  Од центарот на градот до Баир и Јени Маале, им се заблагодаруваме на сите граѓани што се одважија и ја дадоа поддршката на ВМРО ДПМНЕ: Ќе бидеме ефективна, ефикасна и одговорна локална самоуправа, вистински јавен сервис,  рече Пеце Милевски носител на листата на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за Битола. .  

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment