Водовод Битола има нов в.д. директор

Loading

Пеце Милевски, именуван за в.д. директор на ЈКП “Водовод“ – Битола

Пеце Милевски е претседател на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Битола, беше и актуелен советник во Советот на Општина Битола

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment