Во Битола, Прилеп и Кукуречани биле каснати од куче скитник

 4,580 

На 03.11.2022 во СВР Битола, Л.Б.(64) од Битола пријави дека наул.„Солунска“ во Битола била касната од куче скитник.

На 03.11.2022 во СВР Битола, А.Т.(21) од с.Кукуречани пријавила декаво с.Кукуречани била касната од куче скитник.
На 03.11.2022 во СВР Битола, Е.Ц.(44) од Битола пријавил дека кајсточниот пазар во Битола бил каснат од куче скитник.
На 03.11.2022 во ОВР Прилеп, С.К.(62) од Прилеп пријавил дека наул.„Јоска Јаскоски“ во Прилеп бил каснат од куче скитник.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment