Во првата ноќ од новата година во Битола се родија четири новороденчиња

Loading

Во првата ноќ од новата година во Битола се родија четири новороденчиња од кои три во Клиничката болница и едно во приватната болница Плодност. Првороденото бебе е машко чие име е Алексеј, а се роди во Клиничка болница две минути после полноќ. Другите две бебиња родени таму се девојчиња, а новороденото во болницата Плодност е машко дете.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment