Во пресрет на Божик, фотографии од снимањето на спотот во Битола на “Бадникови поворки”

Loading

КУД “Илинден” од Битола објави фотографии од снимањето на спотот во Битола на Бадниковите поворки, автор на фотогафиите е @/petrovska.angelaa

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment