Во тек се протести пред Владата против францускиот предлог за почеток на пристапните преговори со ЕУ

 171 

Насобраните демонстранти пред Владата извикуваат Македонија, Никогаш Северна само Македонија и извикуваат уаааа. Ни дождот не ги предомисли да протестираат. Таму се пее и ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ

Снежана

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment