ВРЕМЕТО ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ

Продолжува периодот на стабилно и суво време со пораст на температурите, кои во првата половина од следната седмица ќе бидат над просекот за овој период од годината.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment