Горан Велевски Левица за поскапувањето на градскиот сообраќаен превоз

 1,629 

Советникот од Левица, Горан Велевски Битола говореше за  за поскапувањето на градскиот сообраќаен превоз

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment