Горан Степановски на чело на ЈП Паркинзи Битола

Loading

Горан Степановски  советник во претходниот мандат на Советот на Општина Битола ќе биде на чело на ЈП Паркинзи Битола

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment