Градоначалникот на Битола:Лажен фб профил користи мое име и презиме и мои фотографии

 2,566 

Предмалку битолскиот градоначалник преку фб ја извести јавноста дека лажен фб профил ги користи неговото име и презиме како и негови фотографии.

Еве што поточно напиша на фб

Во објавата нема активен линк до лажниот профил , туку е наведено доколку наидат на тој лажен фб профил да го пријават.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment