Градоначалникот на Битола:Останувам на терен до конечно санирање на дефектот

Заедно со директорот на ЈКП ВОДОВОД и екипите сум нa големиот дефект кој се случи во текот на денешниот ден. Стручните екипи на ЈКП ВОДОВОД речиси 10 часа неуморно работат на отстранување на дефектот кој беше предизвикан од приватна компанија која извршуваше градежни активност на ул. Стив Наумов. Останувам на терен до конечно санирање на дефектот.- објави градоначалникот на Битола Тони Коњановски на својата фб страница

информативна објава

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment