ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА БИТОЛА ЗА НОВОГОДИШНАТА НОЌ ЗАЕДНО СО ГРАЃАНИТЕ (видео)

Loading

Тони Коњановски градоначалник на Општина Битола обраќање до сите присутни на Зимска Приказна кај Офицерски во Битола

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment