Градоначалникот Тони Коњановски и Општина Битола со честитка за Католички Божик

 127 

Градоначалникот Тони Коњановски и Општина Битола, на припадниците на Католичката црква и на сите христијани кои го слават Христовото раѓање според Грегоријанскиот календар им посакуваат Среќни празници!

– Нека новото раѓање и вербата во Бога, донесат многу љубов и верба помеѓу луѓето, нова надеж за подобро утре. Веста за раѓањето на Исус Христос нека го исполни со здравје, хармонија и топлина секој дом, а доброто кое го носи Божиќната светлина нека ги осветлува нашите патишта кон создавање на подобра иднина за нас и генерациите кои доаѓаат.

Христос се роди! Среќен Божиќ!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment