Дали и Армијата која е на најкритичните места ќе биде наградена исто како и пожарникарите?

Loading

Дали и припадниците на Армијата ќе бидат наградени за нивната пожртвуваност , а имајќи во предвид дека се ангажирани на најкритичните места за справување со пожарите?

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment