Две дами ќе раководат, едната со Комуналец другата со Пазари Битола

 214 

Со ЈП „Комуналец“, ќе раководи Гордана Наумовска, Во ЈП „Пазари“ влегува Соња Карапашовска

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment