Две екипи на Нискоградба Битола чистат сливници и шахти на улиците

 1,644 

КЈП Нискоградба-Битола

38 мин.  · 

Почитувани,КЈП НИСКОГРАДБА Битола во текот на оваа работна недела интезивно чисти сливници и шахти на улиците :

С.Наумов

Партизанска

Дулие

Филип II. Македонски

Железничка

и места кои се критични.

На терен ќе бидат вклучени две екипи.

фб објава објавена на официјалната фб страница на https://www.facebook.com/kjpniskogradbabt

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment