Две лица од Битола пријавиле каснување од куче скитник

 2,993 

На 21.11.2022 во СВР Битола, K.И. (30) од Битола пријавил дека на ул.„Партизанска“ во Битола бил каснат од куче скитник.
На 21.11.2022 во СВР Битола, С.Ш.(59) од Битола пријави дека на ул.„Гаврило Принцип“ во Битола бил каснат од куче скитник.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment