Дел од протестирачите фрлаат јајца кон МНР

 251 

Од пред Владата групата протестирачи се упати кон Собранието, но првата точка е Министерството за надворешни работи. Дел од нив фрлаат со јајца кон МНР.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment