Димовски е сменет од началник на Единицата за интервентна полиција

 8,734 

Димовски беше командант на Единицата за прв одговор и интервенција „Алфи“, а во 2019  година беше назначен за началник на новата Единица на интервентна полиција.

Димовски од понеделник не е началник на ЕБР

фокус

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment