Дневна доза позитивна енергија од планинарот и проф. Дарко Оносимоски


Фотографиите се направена на ден 02.01.2022 на најубавиот дел на Осоговските планини а тоа е туристичко рекреативниот локалитет Пониква.

Благодариме на Дарко Оносимоски за прекрасните фотографии кои всушност се и едни од најубавите кои сме ги погледнале воопшто , незаменливо творештво создадено со многу љубов, ви предлагаме и овојпат да ја разгледате фотогалеријата

забрането превземање ,без претходна дозвола од авторот

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment