ДОГОВОРОТ СО ПСК ПЕЛИСТЕР Е ШТЕТЕН ДОГОВОР!

 1,836 

Денес на седницата на Совет на Општина Битола се најде договорот на Општина Битола со ПСК Пелистер.

Договорот беше доставен до советниците само 5 минути пред почетокот на седницата и истиот го имате на линкот подолу.

Линк од договорот:

https://docs.google.com/document/d/1h9317M_MzE20umAhLZrVDAjQx24a4dUd/edit?fbclid=IwAR2bugh9Xw1y5GTEDw89O1ko4jtYgA8pPqseNxIKc38Ixmfcb4t6AxlqjVY

(*Говор на советникот Гаврил Трајковски, за договорот на ПСК Пелистер и Општина Битола)

Линк до видеото https://www.facebook.com/watch/?v=401611488701338&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C-GK2C&ref=sharing

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment