ДПМНЕ И СДСМ СЕ СКАРАА ОКОЛУ БИТОЛСКОТО ЏЕПАНЕ КОЈ ДА ГИ УКРАДИ КОЗИТЕ

 1,433 

Градот е претворен во “Џепане” повеќе од 30 години владеење на криминалци. Оставете ги козите, од нив народот добива бенефит,а од вас сиромаштија во ќор сокак.

Политичките препукувања помеѓу СДС И ДПНЕ како две партии кои владеат повеќе од 30 години, си направија држава за водење на криминал. Срамно, несериозно и понижувачки за целиот македонски народ❗

Денешната агенда им е полна со Џепането и козите.

Епа другари, ако сакате да го пронајдете виновникот за битолското Џепане, треба да правите аналитики и компарација помеѓу вашите бивши и неспособни кадровски структури, секој од сопственото владеење во изминативе три децении, па самите да се прашувате, зошто градот не е функционален⁉️

Со префрлување на топката помеѓу ДПНЕ И СДС, на крајот од денот козите ќе излезат виновни, што барале во џепането ⁉️

фб објава на Горан Велевски советник Левица Битола

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment