Еве кои зони ќе бидат утре затворени за паркирање

ЈП Паркинзи Општина Битола

13 мин.  · 

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 21.11.23 (вторник) во посета на нашиот град ќе биде Претседателот на Република Албанија,Бајрам Бегај.

По барање на надлежните органи поради безбедносни мерки во периодот од 06 – 18 часот ќе бидат затворени следните зони за паркирање:

– Булевар 1ви Мај од двете страни (зони Б1 и Б2)

– Паркингот кај Саат кулата (зони А3 и А4)

Паркинг Борово (зона А5)

– Паркинг Грозд (зона А7)

– Паркинг Епинал (зона А7)

– Затворен паркинг Дом на култура

Ви благодариме за разбирањето.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment