Ескалира ситуацијатa на протестот пред Собрание

 326 

Прекинат говорот на водителката и актерка Весна Петрушевска Бејби кога дел од граѓаните кои протестираат пред Собранието ја турнаа заштитната ограда и фрлаа разни предмети кон зградата на законодавниот дом.

ЛИНК https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1404226390049878

Сител

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment