Забрана за товарни возила на патот Маврово-Дебар

 117 

Поради обилни снежни врнежи , од попладнево е на сила забраната за тешки товарни возила на патот Маврово- Дебар.

Од 17.40 се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Крак Маврово-Дебар поради обилни врнежи од снег.

Диспечерски – информативен центар ЈП Македонијапат

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment