Завршна фаза:Изградена и капијата на црквата Свети Атанасиј Александриски кај Брвеница

УБАВИНИ

завршна фаза на црковната капија

забрането преземање на фотографиите

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment