Задолжително користење зимска опрема на патниот правец Тетово – Попова Шапка

Од Македонија пат информираат дека од 14:00 часот, задолжително се користење на зимска опрема (ланци).

Задолжителноста е за на патниот правец Тетово-Попова Шапка, каде според информациите има врне обилен снег.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment