Затворање на европското небо за руски летови. Путин санкциите ги смета за нелегитимни

 112 

Александр Соловов

18 мин.  · ❗️Западные страны принимают нелегитимные санкции, заявил Путин.❗️Западните земји усвојуваат нелегитимни санкции, рече Путин.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment