Излизгана цистерна на регионалниот пат во близина на Бараково

 62 

Собраќајот се одвива непречено. На лице место пристигната е механизација со цел да се спречи превртување на цистерната. Се очекува да пристигне и друго возило за да се извлече цистерната

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment