Изјава на Марио Јанески:ОСТАНУВАМЕ ДО САМИОТ КРАЈ

 756 

Изјава на Марио Јанески (03.07.2022)

ОСТАНУВАМЕ ДО САМИОТ КРАЈ

(*Изјава на претседателот на Црвена Младина, Марио Јанески од вчерашниот протест)

„Овде сме затоа што ни оставиле аманет Илинденците, ни оставиле аманет Партизаните и ние сме спремни да ја продолжиме оваа борба и да оставиме аманет на наредните генерации да продолжат да се борат.”

ВИДЕО ИЗЈАВА ТУКА https://www.facebook.com/PartijaLevica/videos/424714489543906

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment