Интервју на Новост од 2014 со Ристо Димитров Чурин(од нашата архива)

 195 

Ексклузивно интервју на Новост со Ристо Димитров кој ги освои срцата на битолската но и пошироката спортска публика. Последно го победи гркот Георгиос Вардис . Неодамна Димитров на Битола и донесе и златни медали. Ова беше final fight championship во Скопје а наскоро Димитров ќе се натпреварува во натпревар меѓу Македонија и Грција на островот Закинтос Подготви Новост Битола 2014

Потсетување на промоцијата на Игор ММА Битола

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment