И ОД ДРУГИТЕ ГРАДОВИ ЈА ПОСЕТУВААТ БИТОЛСКАТА ЗИМСКА ПРИКАЗНА

Loading

Зимската Приказна од Градот на Конзулите ги освои не само Битолчани туку и од скоро сите други градови, има посетители скоро од секаде . Постојано и до нас стигнуваат прашања што ќе има на програмата , каде се одржува и кажуваат дека слушнале преполно било во поглед на посетеност. Зимската Приказна од Битола е единствена од сите новогодишни настани ширум земјава која побуди голем интерес кај јавноста според ова веројатно ќе стане и традиционална и се поквалитетна.

На сцената за утре е следниов распоред

Четврток 30.12.2021Офицерски дом 17:00 часот- НОВОГОДИШНА МАГИЧНА БАЈКА – Детска театарска претстава – ЗЗКА Балада Арт,- ПОДАРОК ЗА ДЕДО МРАЗ- Детска театарска претстава -Театар Дел Арте,- НОВОГОДИШНИ ЖЕЛБИ – Детска театарска претстава- Агим Џело, – Dj Ljubisha ,- Dj Bobba Funk, – МАРИЈА ГРУЕВСКА, – група ФОНТАНА

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment