Каде е љубезноста браќа и сестри, каде е човечноста?

Отецот Предраг Поповиќ ги освои скоро сите со своите објави, тој раскажува лични случувања од неговиот личен живот . Таква е и содржината на видеото каде што тој прашува дали сите тргнавме по грешен пат?

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment