Кадиров:Моите момци не се обучени да седат на тастатура, обучени се за огнено оружје, точно и прецизно

 116 

Рамазан Кадиров тврди дека десет илјади доброволци се спремни да се борат во Украина.Според неговите зборови овие момци не седеле на тастатура туку биле обучени за огнено оружје, точно и прецизно

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment