Кадиров:Јапонија ми замрзна имот кој никогаш сум го немал

 75 

” Се прашувам како така толку паметни луѓе наизглед одеднаш залутаа и го замрзнаа мојот имот кој никогаш сум го немал во Јапонија- рече Кадиров со иронија. Тој додаде дека Јапонско раководство повеќе нема да смее да стапне на чеченска земја освен на две места , во душевната болница и во две села, како што рече Кадиров за да не им ускрател неопходен третман. Имено денес Јапонското министерство за надворешни работи воведе санкции и за Кадиров

Извор: Б92

Фото: РИА

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment