Како го оценувате вие настанот во Собранието меѓу Апасиев и Костовски?

 1,138 

Малку недостасуваше пратениците Мартин Костовски од СДСМ и лидерот на Левица Димитар Апасиев физички да се пресметаат на денешната седница во Собранието.

Пратеникот Костовски на момент го удира по раката пратеникот Апасиев по што следуваше размена на навреди, а малку недостасуваше да дојде до физичка пресметка.

На снимките што ги објави Алсат, се гледа дека потпретседателот на Собранието, Горан Мисовски и координаторот на пратеничката група на ДУИ, Арбр Адеми ги раздвојуваат двајцата пратеници.

Според вас како би го оцениле овој настан?

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment